​Ordrebogen fuld

Der er grøde og aktivitet i en byggebranche, der nu er på vej op, hvorfor vi hos Stepping Ingeniør- og Byggeforretning kan glæde os over en ret konstant fuld ordrebog, som giver stor aktivitet i firmaet.

På referencelisten, der er lang og imponerende, befinder sig supermarkeder som Fakta og Netto og flere byggemarkeder, ligesom vi gennem tiden har udført store entrepriser for storlandbrug og i dag varetager byggeopgaver for forskellige speditionsfirmaer.

Gennem tiden har vi især to projekter, vi gerne vil fremhæve.

Firmadomicil i Kollund​

I 2003 stod Stepping Ingeniør- og Byggeforretning som hovedentreprenør i spidsen for et usædvanligt og spændende byggeri, der kun sjældent ses mage til i Danmark. Et projekt, vi ser tilbage på med faglig stolthed.

​​Byggeriet var af Fleggaard Holdings nye firmadomicil på godt 1800 kvadratmeter i fire etager beliggende i Kollund ned til Flensborg Fjord. Udefra er der ingen, der gætter på, at det flotte palæ er en nyopført og ultramoderne kontorbygning.​

Det specielle ved byggeriet er blandt andet, at der er anvendt gamle teknikker til opmuring af hvælvinger i parterre. Bygningen er opført i gammel palæstil og indeholder blandt andet et orangeri, der kan konkurre med de bedste. Alt er muret op sten for sten af ca. 350.000 mursten.

Logistikcenter i Flensborg​

I 2014 afsluttede vi vores første store byggeprojekt som totalentreprenør i udlandet. I samarbejde med både tyske og danske håndværksgrupper byggede vi et logistikcenter med lagerhal og administrations-bygninger, hvor vi stod for styring, projektering og en rød tråd gennem hele byggeriet.

I Tyskland gælder andre særregler og lovkrav end de danske, hvilket har gjort os store erfaringer rigere og klædt os på til at varetage mange flere opgaver i udlandet.

Begge byggerier faldt fint i tråd med Stepping Ingeniør- og Byggeforretnings filosofi om, at man foretrækker det gode håndværk og en byggestil, der har oprindelse i den danske håndværkstradition.​

Få et godt tilbud!

Vi har ekspertisen og udstyret til at klare din opgave - kontakt os i dag med din opgave!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stepping Ingeniør- og Byggeforretning har højeste kreditværdighed hos Bisnode.

Se AAA-diplomet her

Kontaktoplysninger​

​Stepping Ingeniør- og Byggeforretning A/S 

Nørre Alle 30A , 6070 Christiansfeld
Tlf.: 74 56 84 58
E-mail: sib@godmail.dk
CVR: 10127750

Hvorfor vælge os?

20 års erfaring i branchen

Prisgaranti på alle opgaver

Udfører alle opgaver

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Jylland

Garantiordning

Vi er dækket af garantiordningen Dansk Byggeri. Dette betyder at ​du kan trække din håndværkerregning fra i skat. Dansk Byggeri dækker beløb op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen