​Sikkerhed og miljø

​Lovmæssige krav til sikkerhed og arbejdsmiljø på hver eneste arbejdsplads kræver lige nu beskrivelser og manualer til hvert enkelt jobområde i Stepping Ingeniør- og Byggeforretning.

Det er et område, vi ser med stor alvor på, men det er ikke noget nyt for os at være meget bevidste om sikkerheden og miljøet.

Hos Stepping Ingeniør- og Byggeforretning ved man godt, at det ikke kun er en god løn, der får medarbejderne til at blive i firmaet. Vi tror på, at et ordentligt arbejdsmiljø er en del af at være en god arbejdsplads.

Vi ved, at rent arbejdsmiljømæssigt handler det om, at vi husker at uddanne vores folk, så de lærer at bruge hjælpemidlerne i dagligdagen, så vi både undgår arbejdsulykker og arbejdsbetingede lidelser.​

Ulykker har meget store konsekvenser for den, der kommer til skade, men de har også økonomiske konsekvenser for firmaet. Derfor er arbejdsmiljøet blevet en vigtig del af en byggeproces.

At skabe og fastholde et godt arbejdsmiljø er ikke blot et spørgsmål om at leve op til lovkravene. Sikringen af et godt arbejdsmiljø betyder i lige så høj grad en gevinst for bygherren.

For et godt arbejdsmiljø giver et bedre produkt. Ved at skabe et godt arbejdsmiljø gennem f.eks. en velholdt og velopryddet arbejdsplads kan man reducere materialesvindet, forbedre byggekvaliteten og dermed minimere omkostningerne til vedligeholdelse og renovering. Det betaler sig på alle parametre at have et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.​

Få et godt tilbud!

Vi har ekspertisen og udstyret til at klare din opgave - kontakt os i dag med din opgave!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stepping Ingeniør- og Byggeforretning har højeste kreditværdighed hos Bisnode.

Se AAA-diplomet her

Kontaktoplysninger​

​Stepping Ingeniør- og Byggeforretning A/S 

Nørre Alle 30A , 6070 Christiansfeld
Tlf.: 74 56 84 58
E-mail: sib@godmail.dk
CVR: 10127750

Hvorfor vælge os?

20 års erfaring i branchen

Prisgaranti på alle opgaver

Udfører alle opgaver

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Jylland

Garantiordning

Vi er dækket af garantiordningen Dansk Byggeri. Dette betyder at ​du kan trække din håndværkerregning fra i skat. Dansk Byggeri dækker beløb op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen